Vier nieuwe fietsroutes in de Bilt

Vanaf zaterdag 2 juni 2018 kun je lekker op je fiets langs lokale voedselproducenten in de Bilt. Biltsheerlijk heeft  vier fietsroutes ontwikkeld die je eenvoudig kunt downloaden en printen op een A4 of volgen met behulp van de IZI travel app. Ze brengen je naar  (biologische) zuivel, vers geoogste groenten, kruiden, prachtig vlees en zoete honing. 

De vier routes doorkruisen een variatie aan landschappen met open weiden, watergebieden of beschutte bossen. Ze zijn beschikbaar voor jong & oud, in lengte variërend van 8 tot 18 km met diverse stop- en rustpunten. De routes  zijn door verbindingspaden eventueel ook te  koppelen. Trek er een dag op uit en vul je  fietstas met lokaal geproduceerde lekkernijen.


Warm welkom op 2 juni

2 juni is een bijzondere dag. Op die dag zijn alle deelnemende bedrijven geopend. Kom kijken bij de koeien en kalfjes, geniet van het uitzicht uit de molen, ga aardbeien proeven bij de tuinders of eet een heerlijk schep-ijsje van lokale ijsmakers. Er is van alles te doen!


Startschot 2 juni in Westbroek

We vieren de lancering van de nieuwe fietsroutes op Boerderij de Bonte Parels, Korssesteeg 3 in Westbroek. Vanaf 11 uur staan de staldeuren open en staat de familie Hennipman klaar om je gastvrij te ontvangen. Ga samen met wethouder Madeleine Bakker mee met de rondleiding en eet  een lekkere pannenkoek, aai de kalfjes, proef de yoghurt en bewonder de fietsen. Om 12 uur geeft Wethouder Bakker het startschot en gaan we op pad. Fietsen maar! Naar al die andere bedrijven!