Kenmerkend voor het werkplaatsleren is samen leren en creëren. Het onderwijs wordt in samenhang aangeboden waarbij iedereen van iedereen leert. De werkers en medewerkers vinden hun thuisbasis in het domein, waar de teamassistent zich in het middelpunt van de ruimte bevindt.  

Een teamassistent assisteert medewerkers van het team bij de lesgevende taak door het houden van toezicht en begeleiding van werkers tijdens testen, zelfstudie en huiswerk. Het uitvoeren van administratieve en secretariële werkzaamheden is ook een belangrijk onderdeel van de functie. Het gaat hierbij o.a. om registratie van absentie, toetsgegevens, resultaten en het aanleveren van gegevens aan de centrale administratie. Daarnaast is het beheer van de domeinruimte en domeinmaterialen ook een taak van de teamassistent.

In deze functie wordt gewerkt met verschillende ICT programma’s. Het is ook belangrijk dat je vaardig bent in het te woord staan van werkers, medewerkers en ouders en dat je  kennis hebt van eenvoudige pedagogische principes.  

We bieden je een inspirerende en boeiende werkomgeving, een prachtig schoolgebouw in de mooie omgeving van Bilthoven, een enthousiast team van medewerkers en een domein vol enthousiaste werkers. 

Voor nadere inlichtingen kun je contact opnemen met Yvonne Vermeulen, staffunctionaris P&O, bereikbaar op telefoonnummer 030-2282841. Ook kun je op deze website uitgebreide informatie vinden over de school. 

Ben je geïnteresseerd in de functie, mail dan zo snel mogelijk je sollicitatie met CV aan Sharon Dolman, mailadres: s.dolman@wpkeesboeke.nl