Als lesgevend medewerker maak je deel uit van een team dat het onderwijs verzorgt voor een aantal werkers dat verdeeld is over 6 klassen en 2  leerjaren. Kenmerkend voor het werkplaatsleren is samen leren en creëren. Het onderwijs wordt in samenhang aangeboden waarbij iedereen van iedereen leert. De werkers en medewerkers vinden hun thuisbasis in het domein. Je werkt in een schoolgebouw dat volledig is toegesneden op onze manier van werken.

We vragen van je dat je wilt bijdragen aan vernieuwend onderwijs, dat je een teamspeler bent en stressbestendig.

We bieden je een inspirerende en boeiende werkomgeving, een prachtig schoolgebouw in de mooie omgeving van Bilthoven, een enthousiast team van medewerkers en een domein vol enthousiaste werkers.

Voor nadere inlichtingen kun je contact opnemen met Yvonne Vermeulen, staffunctionaris P&O, bereikbaar op telefoonnummer 030-2282841. Ook kun je op deze website uitgebreide informatie vinden over de school.

Ben je geïnteresseerd in de functie, mail dan zo snel mogelijk maar uiterlijk 16 juni 2018 je sollicitatie met CV aan Sharon Dolman, mailadres: s.dolman@wpkeesboeke.nl